CSG Augustinus

Project omschrijving

Bij binnenkomst van de personeelsruimte van CSG Augustinus deden we een flinke stap terug in de tijd. Hoog tijd deze ruimte te voorzien van een nieuwe uitstraling. Met de opdracht een ruimte te creëren waar 80 personeelsleden tegelijkertijd hun pauze kunnen houden, zijn wij aan de slag gegaan. Het ontwerp viel gelijk goed in de smaak. Een ruimte waar de grote stamtafel centraal staat en is voorzien van intimiteit en diversiteit qua zitgelegenheid. De positieve reacties komen nog steeds binnen bij CSG Augustinus.

Project Details

Client CSG Augustinus
Location Groningen
View www.csg.nl


Design

Dit is het ontwerp dat wij hebben gemaakt voor de personeelsruimte van CSG Augustinus. Een rustige ambiance om met plezier je pauze door te brengen.


Before

Bij het betreden van de personeelsruimte van CSG Augustinus deden we een stap terug in de tijd.

Deel dit via:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn