Work in Progress – Werkcafe

Work in Progress – Werkcafe

Onder de rook van Amsterdam is onze volgende uitdaging te vinden. Ons is gevraagd om de huidige bedrijfskantine weer functioneel en futureproof te maken. De bedrijfskantine zal worden omgedoopt tot Werkcafe, zodat de vierkante meters aan bedrijfskantine de gehele dag optimaal kunnen worden benut. Daarnaast zullen we een voorstel doen om de branding van deze organisatie binnen het interieur vorm te geven. Zodra er meer nieuws is is dat te volgen op onze site.

CSG Augustinus

CSG Augustinus

CSG Augustinus

Project omschrijving

Bij binnenkomst van de personeelsruimte van CSG Augustinus deden we een flinke stap terug in de tijd. Hoog tijd deze ruimte te voorzien van een nieuwe uitstraling. Met de opdracht een ruimte te creëren waar 80 personeelsleden tegelijkertijd hun pauze kunnen houden, zijn wij aan de slag gegaan. Het ontwerp viel gelijk goed in de smaak. Een ruimte waar de grote stamtafel centraal staat en is voorzien van intimiteit en diversiteit qua zitgelegenheid. De positieve reacties komen nog steeds binnen bij CSG Augustinus.

Project Details

Client CSG Augustinus
Location Groningen
View www.csg.nl


Design

Dit is het ontwerp dat wij hebben gemaakt voor de personeelsruimte van CSG Augustinus. Een rustige ambiance om met plezier je pauze door te brengen.


Before

Bij het betreden van de personeelsruimte van CSG Augustinus deden we een stap terug in de tijd.

TechData

TechData

TechData

Project omschrijving

TechData had een ruimte die eigenlijk onbenut was. Zij kwamen bij ons met de vraag of wij een functie konden creeren voor deze ruimte. Wij hebben het concept Meet and Greet voor TechData ontwikkeld, waar zowel medewerkers als gasten onder het genot van een heerlijk kop koffie elkaar kunnen treffen. Leuk detail is dat hier de Starbucks koffiecorner voor kantoor is opgenomen.

Project Details

Client TechData
Location Bodegraven
View www.techdata.nl