Goedkope Koffiebekers

Goedkope Koffiebekers

Goedkope Koffiebekers

 

Project omschrijving

Het kolossale pand aan de Tinallingerweg 2 in Baflo heeft jarenlang onderdak geboden aan transportbedrijf LCW. Dit pand heeft de afgelopen tijd zowel aan de buiten- als de binnenkant een enorme gedaantewisseling ondergaan. Inmiddels biedt dit onderkomen onderdak aan Goedkope Koffiebekers. Zij hebben hun locatie in Groningen verruild voor deze passende plek in Baflo.

Snelle Levering

De enorme loodsen zijn inmiddels gevuld met vele stellingen om een gigantische voorraad met koffiebekers op te slaan en staat hier zelfs een eigen productie-straat. Hierdoor zijn ze bij Goedkope Koffiebekers in staat snel en adequaat, door het hele land en zelfs over de landsgrenzen heen, te leveren.

Workspace & Livingspace

Het doorrookte kantoor, welke was geteisterd door de hokjescultuur van de jaren 80, is na een grondige verbouwing omgetoverd tot een ruimtelijke werk- en leefomgeving. Met de toegepaste domotica en vloerverwarming is het daar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aangenaam vertoeven. Als grote trots is de ‘Wall Of Fame’ gebouwd, waarin de vele soorten en maten koffiebekers worden getoond. Naast het kantoor is er ook genoeg ruimte voor ontspanning, in een heerlijke woonkamer die van alle gemakken is voorzien of in de sfeervolle vergaderruimte gemarkeerd door een knipoog naar de stad Groningen. Zelfs is dit kantoor voorzien van een volledige uitgeruste keuken, waar niet alleen een heerlijke kop koffie gezet kan worden, maar waar zelfs volledige maaltijden worden bereid.

Energie & duurzaamheid

Ook het op het gebied van energie en duurzaamheid is het nodige gebeurd, het kantoor is in zijn geheel voorzien van led-verlichting, er zijn laadpunten aangelegd voor de auto’s en op het dak zijn vele zonnepanelen geplaatst. De gemeente Winsum | Baflo is hiermee een vooruitstrevende onderneming rijker, gesitueerd in een representatief pand. Nu het pand bijna klaar is nemen wij jullie alvast vol trots mee om het voorlopige resultaat te bewonderen.


 

 

Project Details

Opdrachtgever Goedkope Koffiebekers
Locatie Baflo

View goedkopekoffiebekers.nl

 


Design

 

Dit is het ontwerp dat wij hebben gemaakt voor Goedkope Koffiebekers. Wil je de hele presentatie zien, dan ben je van harte welkom.

 


Before

 

Zo troffen we het pand aan, enigzins gedateerd.

 

Imtrade & 3S People

Imtrade & 3S People

Imtrade & 3S People

Project omschrijving

Na het vertrek van ‘Van Os Bruidsmode’ aan de Radesingel 12 in Groningen, stond voor ons de uitdaging een inspirerende en dynamische kantoorruimte te creëren voor de twee nieuwe ‘bewoners’, namelijk Imtrade en 3S People. Dit karakteristieke pand uit 1893 heeft zowel van buiten als van binnen een ware metamorfose ondergaan. De prachtige gevel is weer in oude luister hersteld en aan de binnenzijde is door ons een stijlvolle kantoorruimte gecreëerd. Met gepaste trots presenteren wij graag het resultaat van de realisatie van het ontwerp. Fotografie: Jan Buwalda

Project Details

Opdrachtgever Imtrade & 3S People
Locatie Groningen

View imtrade.nl & 3s-people.nl


Design

Dit is het ontwerp dat wij hebben gemaakt voor Imtrade. Wil je de hele presentatie van het ontwerp zien, dan ben je van harte welkom.


Before

Dit was de winkelinrichting van ‘van Os bruismode’