Work in Progress – Werkcafe

Work in Progress – Werkcafe

Onder de rook van Amsterdam is onze volgende uitdaging te vinden. Ons is gevraagd om de huidige bedrijfskantine weer functioneel en futureproof te maken. De bedrijfskantine zal worden omgedoopt tot Werkcafe, zodat de vierkante meters aan bedrijfskantine de gehele dag optimaal kunnen worden benut. Daarnaast zullen we een voorstel doen om de branding van deze organisatie binnen het interieur vorm te geven. Zodra er meer nieuws is is dat te volgen op onze site.

Imtrade & 3S People

Imtrade & 3S People

Imtrade & 3S People

Project omschrijving

Na het vertrek van ‘Van Os Bruidsmode’ aan de Radesingel 12 in Groningen, stond voor ons de uitdaging een inspirerende en dynamische kantoorruimte te creëren voor de twee nieuwe ‘bewoners’, namelijk Imtrade en 3S People. Dit karakteristieke pand uit 1893 heeft zowel van buiten als van binnen een ware metamorfose ondergaan. De prachtige gevel is weer in oude luister hersteld en aan de binnenzijde is door ons een stijlvolle kantoorruimte gecreëerd. Met gepaste trots presenteren wij graag het resultaat van de realisatie van het ontwerp. Fotografie: Jan Buwalda

Project Details

Opdrachtgever Imtrade & 3S People
Locatie Groningen

View imtrade.nl & 3s-people.nl


Design

Dit is het ontwerp dat wij hebben gemaakt voor Imtrade. Wil je de hele presentatie van het ontwerp zien, dan ben je van harte welkom.


Before

Dit was de winkelinrichting van ‘van Os bruismode’

TechData

TechData

TechData

Project omschrijving

TechData had een ruimte die eigenlijk onbenut was. Zij kwamen bij ons met de vraag of wij een functie konden creeren voor deze ruimte. Wij hebben het concept Meet and Greet voor TechData ontwikkeld, waar zowel medewerkers als gasten onder het genot van een heerlijk kop koffie elkaar kunnen treffen. Leuk detail is dat hier de Starbucks koffiecorner voor kantoor is opgenomen.

Project Details

Client TechData
Location Bodegraven
View www.techdata.nl