Zoiets wilden wij ook!

Ons oude kantoor kon echt niet meer. We zijn een bedrijf waarin styling een belangrijke rol speelt. We leveren miljarden goedkope koffiebekers – onze naam zegt het al – in alle soorten en maten door heel Europa. Onze specialiteit is dat we ze prachtig bedrukken naar de wensen van onze klanten. Als je nu ons kantoor binnenloopt is het eerste wat je ziet, een prachtige verlichtte displaywand met onze bekers, onze ‘Wall of Fame.’ Ideetje van Chris. Onze klanten komen hier tegenwoordig binnen met een mond open van verbazing. Ze zijn onder de indruk van de professionele uitstraling die ons kantoor nu heeft. De restyling door BrandYour is echt een visitekaartje voor ons bedrijf.

Chris Kloosterman van BrandYour heeft de hele styling van ons vernieuwde kantoor van www.goedkopekoffiebekers.nl gedaan. Dat is veranderd van een jaren 80 rookhol in een prachtig frisse open werkruimte. Voorzien van de nodige domotica en vloerverwarming, energiezuinige ledverlichting, laadpunten voor onze auto’s, zonnepanelen op het dak, een heerlijke woonkamer, een vergaderruimte in echt Groningse sfeer en zelfs een compleet uitgeruste keuken. Je zou haast niet meer naar huis willen!

BrandYour dacht met ons mee van begin tot eind. Ze komen zelf met veel ideeën maar stonden ook goed open voor onze inbreng en verlangens. Allereerst kwam Chris met een aantal goed uitgewerkte schetsen waar we uit konden kiezen. De sfeer was meteen goed. Dat verraste ons niet echt, want we kenden hem al via een bevriend bedrijf en hadden daar het resultaat gezien. Zoiets wilden wij ook!

Toen we al flink gevorderd waren in het project, kwamen wij opeens met een hele nieuwe eis: we wilden ook een nieuwe vloer met vloerverwarming. Daarbij bleek ons weer eens hoe flexibel BrandYour is. Chris is er heel goed op ingesprongen en we zijn heel erg blij met het resultaat. Bovendien zijn we binnen zijn begroting gebleven. Bij elke verbouwing loop je tegen onverwachte dingen aan, maar Chris hield ons continu op de hoogte, overlegde met ons, kwam met oplossingen en BrandYour blijkt over een prima netwerk van experts en leveranciers te beschikken.

Mike Lubben

www.goedkopekoffiebekers.nl

Deel dit via:

FacebookTwitterGoogleLinkedIn